Adventski kalendar No7

Vjerujem da neki od vas vole pratiti raznorazne youtube videe na temu adventskih kalendara kad je u pitanju preparativna i dekorativna kozmetika. Takodjer sam i i ja jedna od tih i ove tj. sada vec prosle godine sam samo jedan kalendar odlucila kupiti. (Ipak je ekonomski godina bila skromna, pa ne treba pretjerivati). Moj izbor je pao na No7 brand jer se u kalendaru dobije dosta dekorativne kozmetike (sminke) koja je po mom misljenju dosta kvalitetna i svakako ce mi posluziti u buducnosti. Bitno je napomenuti da se nazalost dobije samo 12 stvarcica, sto znaci za samo 12 dana. Nije kao neki kalendari koji imaju 25 “kucica” koje prate od prvog dana u prosincu pa sve do Bozica. Meni mi to nije toliko zasmetalo jer po vidjenom kod ostalih kalendara od drugih brendova koji je svakako da kolicinski nude vise stvarcica , ali zato ubace vise nepotrebnih (bezveznijih) stvari. Nekako mi je kvaliteta uvijek ispred kvantitete. Pa tako je izbor pao na ‘12 days in Emerand city’ od No7.

Kalendar je iz linije ’12 dana u Smaragdnom gradu’ i sa nazivom ‘ Carobnjak iz Oza’ (ako sam dobro prevela). Cijena kalendara je 50 eura iako se sada na online stranicama moze naci i za 25 eura. Sveukupna vrijednost dobivenih proizvoda kada bi se kupovali zasebno iznosi preko 100-tinjak eura.

Nisam jos stigla testirati bas sve dobivene proizvode, ali sam zadovoljna sa proizvodima. Najmanje sam se obradovala beauty blender spuzvici koju inace bas i ne koristim, ali vjerujem da one od vas koje koriste bi se obradovale. Ostalim stvarcicama sam se jako razveselila :-). Sjenila i ruzevi su jako pigmentirani sto je meni super kada je izbor dekorativne kozmetike u pitanju. Cijela serija tog Bozicnog asortimana No7 izgleda jako luksuzno zbog cega im ja dajem jedan veliki plus ;-).

Iako ruz izvana izgleda smeckaste boje sa sljokicama u sustini je crveni. Nijansa je predivna i bas namjenjena za blagdane. Meni je jako slican popularnoj nijansi ‘Ruby Woo’ od Maca.

Kistovi mi se cine jako dobri, a s pigmentacijom sjenila sam odusevljena!

P.S. cvijece i ova zlatna svijeca ne dolaze u paketu. 😀 .

Brzi zakljucak; 3 ruza (sjalilo), 2 kista, sljokasto sjenilo za oci, olovka za usne, olovka tus za oci, sjenilo za oci i sjenilo bronzer, spuzvica za nanosenje pudera ili konturiranje (kako tko voli) i duplo ogledalce.

Nadam se da vam se svidjelo! Lijep pozdav! 🙂

Mateja

2 thoughts on “Adventski kalendar No7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s