Nešto i o meni…

Drage krasotice i krasotani, došlo je vrijeme da vam se i ja na neki način predstavim. Barem “formalno”… 🙂

U zadnjih godinu dana, blog sam otvarala tri puta, a prva dva sam izbrisala. Ovo je treći i prošlo je 2 mjeseca i tu je još uvijek. Odlučila sam da ovaj put neću odustati. Pa ćemo vidjeti 🙂 .Cilj mi je zadržati ga minimalno godinu dana… Zbog toga sam odgadjala pisati nešto o sebi, iako se kroz moje tekstove vrlo lako i mene upozna 🙂 .

Da upravo sad napišem nešto o predstavljanju sebe, došlo mi je skroz spontano. Ajde priznat ću, čitam to kod drugih bloggera pa si nesto razmišljam kad već nemam toliko vremena i snage za objaviti i složiti novi post, barem ću se “pristojno” predstaviti.

Pa krećemo….. 😀

Ja sam Mateja i imam 30 godina. (Ne znam kud prije). Rodjena sam i odrasla u Zagrebu. Zagreb uvijek nosim u srcu i svakim danom mi sve više fali. Zbog privatnih okolnosti “završila” sam u Dublinu. Tu sam par godina i iskreno nemam još razradjen plan koliko ću dugo ostati. Samo znam da mi moja predivna obitelj i domovina jednako fale od prvog dana kad sam ih napustila….

Pomalo sam znatiželjna osoba i zanimaju me raznorane teme. Filantrop sam u duši. Ali s druge strane jako cijenim svoj mir i vrijeme odvojeno za sebe. Smatram da sam jednostavna, empatična i komunikativna osoba. Nisam sklona porocima i hrabro se probijam kroz život živjeći ga najbolje sto mogu koliko god to možda i ne izgledalo uvijek tako.

Imam takodjer i dozu sramežljivosti u sebi i jako se dobro nosim s tim. Ljudi koji me poznaju kazu da imam zavidnu razinu samopuzdanja, neki mi kažu da mi simpatičan izgled pomaže, kako god, izgled koliko mi je pomogao kroz život toliko mi je i odmogao. (Mislim da se vecina s tim složit). A na samopouzdanju sam dugo radila i izgleda da sam ga dobro izgradila. Moja najveća slabost su moje emocije, a vrline su mi hrabrost i disciplina.

U slobodno vrijeme volim šetati, crtati i čitati. Zanimaju me psihologija, moda, sve vezano za ljepotu i zdravlje, poboljšavanje životnih navika, sport i putovanja. U zadnje vrijeme me sve više zanima i kuhanje, ali može biti da je to samo faza kad sam gladna :P. Pored toga jako sam kreativna te ideje o dekoracijama i uredjivanju interijera su mi isto tako oduvijek bile interesantne.

Sto se tiče moje karijere, imam iskustva na raznoranim poslovima. Kroz život sam do sad prošla razlicite poslove koji su mi dodatno pomogli da se izgradim kao bolja osoba. Na tome sam baš zahvalna, iako je nekad uistinu znalo biti stresno i iscrpljujuće. Najviše mi odgovaraju administrativni poslovi, te poslovi koji uključuju rad s puno ljudi.

Proizvodi za uljepšavanje, nakit, satovi, dobre odjevne kombinacije, ustrajnost u vjezbanju i “bolesno” dobre torbe su moja strast. Ali prije svega toga ništa se ne moze izmjeriti s kolicinom sreće koju pruzaju vrijeme provedeno u dobrom društvu, kao i uzbudljivost pri otkrivanju nečeg novog :).

Ako nekoga zanima nešto više o meni, slobodno me moze zapratiti na mom instagram profilu stopicm gdje objavljujem nekad i storije o novim postovima. Veliki pozdrav,

Mateja!

Leave a comment