Coco Mademoiselle mirisna vodica

Proslo je ljeto, a meni opet dosla zelja za isprobavanjem novih mirisa. Odluka je pala na mirisnu vodicu od Chanela. Blaza verzija gotovo svima poznatog , a i meni isto vrlo dragog parfema Coco Maidemoiselle. Pa stoga da malo popricamo o ovom novom proizvodu na trzistu :-).

Nisam sigurna da li je Chanel i prije takodjer izbacivao ovakve mirisne vodice, ali znam da je ova mirisna vodica izasla na trziste ovo ljeto, pa rekoh super, mogla bih onda i kratku recenziju napisat kad sam vec ostavila 46 eura 🙂 .

Krenuti cu od ambalaze koja je vrlo prakticna za nosenje i djeluje bas elegantno. Iako na prvi pogled izgleda kao neka bocica dezedoransa (a imaju i isti takav njihov dezodorans), u rukama mi ipak djeluje elegantnije. Sa tim zlatnim rasprsivacem i samim tim famoznim logom “Chanel” tesko da bilo sto od ove kuce moze izgledat jeftino 😀 .

No sve u svemu, biti cu realna, ambalaza je vrlo jednostavna i prakticna. Ipak je u pitanju mirisna voda za tijelo, a ne parfem, tako da niti nisam ocekivala da bude nesto posebnije. Nikakva staklena ambalaza ili nesto tog tipa. Bocica je u potpunosti bijela i aluminijska. Mislim da je moje pakiranje od 100ml.

Pa prijedjimo na glavni dio :)…

Miris je pravi orijentalno zenstveni! Ruza i cvijece to je ono sto ja osjetim. Glavne note su mu; citrusi, ruza, bijelo cvijece, zacinske i mosusne note.

Da sam koju godinu mladja vjerujem da mi se ovaj miris ne bi bas jako svidjao. Meni nije nesto sladak iako ima u sebi slatkih nota. Ali ono sto ja osjecam na svojoj kozi su samo cvijetne note.

Moram vam spomenuti da je ova mirisna vodica bas damska, upecatljiva, ali na sofisticiran nacin. Nije napadna, takodjer dosta je blaza verzija od parfema i ne pruza taj intenzitet i kvalitetu kao originalni parfem, ali je vrlo zgodna za ljeto i za svaki dan na posao. Doista se dugo osjeti, barem na meni. Ja ga i sama osjetim 6h nakon nanosenja i smatram da bas iz tog razloga opravdava cijenu. Je da je vodica za tijelo, nije parfem, ali ako ne volite “teskase” od parfema ovo vam moze biti zgodna zamjena za neku toaletnu vodu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s