Favoriti za prosinac

Drage krasotice, brzinski sam izdvojila svoje favorite proslog mjeseca. Spomenuti cu da su prikazani samo proizvodi s kojima sam uistinu zadovoljna i koje sam koristila kroz prosli mjesec te koje i vama preporucam.

Krenut cu od njege tijela, stoga cu vam prvo predstaviti favorite (najdraze proizvode) za njegu tijela koje sam koristila prethodni mjesec.

Dove (svima vec poznati) kremasti gel za tusiranje.

Flake Away piling za tijelo. Ovaj piling nije nikakav novitet vec nesto sto koristim vec nekoliko godina. Po meni jedan od najboljih pilinga koje sam ikad probala. Od brenda je Soap&Glory. Pretpostavljam da ga je teze naci na istocno europskom podrucju, ali ako slucajno “naletite” toplo preporucam i sigurna sam da se necete razocarati. Osim sto predobro mirisi, koza je nakon upotrebe jako glatka i podatna.

Za intimnu njegu sam koristila umirujuci gel Gyn-8 od proizvodjaca Uriage. Gel je umirujuci bas kakav i treba biti, tekstura mu je mutno-prozirna i mislim da je bez mirisa. Ne pamtim nikakav miris. Namjenjen je i pogodan za iritacije koje ucinkovito ublazava. Osobno izbjegavam sapune za intimnu njegu s jakim mirisima ( kao i opcenito svu kozmetiku za osjetljiva podrucja). Cijena je oko 8 eura (u HRV 75kn).

Za tijelo mi je najbolji bio losion od Avene-a – Ekerat 10. Losion koji je guste bijele teksture, ali jako dugu drzi kozu hidriranu sto mi je u ovim hladnim danima jako dobro posluzilo. Dovoljno je istisnuti malo i po mom misljenju treba malo duze vremena da tekstura upije u kozu. Losion je bez mirisa i mogu ga koristi svi. Zbog guste teksture je namjenjen za suhu kozu. Ako bas niste ljubitelji krema i losiona koji sporo upijaju u kozu, mislim da bi vam to mozda i moglo smetati kod ovog proizvoda.

Sto se tice preparata za njegu lica, tu sam svasta isprobala. Bilo je tu svakakvih Bozicnih noviteta no odlucila sam izdvojiti samo ono s cim sam uistinu bila zadovoljna.

Dva proizvoda od Clinique-a . U rozom minijaturnom pakiranju je okolocna krema koja je stvarno fenomenalna. Proizvod sam dobila u poklon pakiranju sa jos nekim drugim dekorativnim preparatima. Proizvod je prozirne gel teksture sa nekim sitnim cesticama koje se mogu naci u gelovima za umivanje lica i proizvod je bez mirisa. Ono sto mogu reci je da uistinu dobro hidrira.

Sljedeci je proizvod istog proizvodjaca. Losion za lice Clinique Dramatically Different moisturizing lotion (125ml) koji odlicno zagladjuje i dubinski hidrira. Takodjer bez mirisa. Ono sto mi je prvih dana bilo nevjerovatno kod ovog proizvoda je sto nekim cudom toliko dobro zagladjuje kozu i ujedno ujednacava da je to stvarno vidljivo “golim” okom. Ovaj proizvod sam takodjer dobila u poklon pakiranju i predvidjen je da se koristi u kombinaciji sa gelom za umivanje i tonikom za lice. Medjutim, ja sam to malo prilagodila sebi 🙂 . Ovaj losion nije preguste teksture, naprotiv, lagan je i brzo upija u kozu. Onako je vise vodenastiji (tecan). Bocica koja je s pumpicom i sama ambalaza mi se jako svidjela. Pruza pomalo luksuzni osjecaj kada proizvod upotrebljavate (nista neobicno s obzirom na cijenu) 🙂 . Cijena proizvoda se krece oko 35 eura. Na deklaraciji proizvoda pise da; uravnotezuje razinu vlage koze, bogato hidrira kozu, jaca kozu na nacin sto vlagu zadrzava unutar povrsine koze te samim tim se stvara dojam zdravije i jace koze. I ono najzanimljivije meni, losion je namjenjen za suh tip koze sto znaci da se preporuca za izrazito suho lice (sto nema veze samnom, ali ajde svidja mi se, a i poklonu se ne gleda…) . 🙂

Vjerovatno kao i vecina, balzame za usne koristim pojacano u ovim hladnijim mjesecima (zbog isusenog zraka od grijanja) i kako imam vise balzama (na svakom mjestu na kojem se nadjem tokom dana) ovaj od Uriaga mi je jedan od boljih koji dugo odrzava hidraciju usana. Pa sigruno do nekih 8h po mojoj procjeni. Cijenovno je malo skuplji, ali ako vam to ne stvara problem proizvod je uistinu kvalitetan. Bez mirisaje (kao vecina mojih favorita hehe) i sa udjelom termalne vode.

Zadnji proizvod je nesto o cemu sam vec pisala, ali kako je uistinu nesto sto me svaki put razveseli bilo bi steta ne spomenuti ga opet. Rijec je maski za kosu od Maroccanoila. Ja mislim da u mom slucaju tesko koji proizvod za njegu kose ce nadmasit ovu masku koju obozavam. Necu previse pisati o njoj jer sam vec pisala, ali ako nekoga zanima evo link https://krasotica.com/2020/07/14/maroccanoil-proizvodi-za-njegu-kose/ pa moze detaljnije procitati.

Ukratko bi to bilo to, da li i vi nesto koristite od ovih proizvoda i kakva su vasa iskustva? 🙂

Lijep pozdrav,

Mateja.

Leave a comment