Brza recenzija za masku od Apivite

Pozdrav drage krasotice! 🙂

Danas cu nabaciti jednu brzinsku recenziju za zelenu Apivitinu masku. Kad kazem zelenu, mislim na ambalazu 🙂 Maska je bijele kremaste teksture (samo da se zna). 😛

Ukratko o osnovnim informacijama, i za sta sluzi….

To je intenzivna hidratantna maska za lice, sadrzi organsku hijaluronsku kiselinu i sok od aloe vere. Na proizvodu je navedeno da je 96% prirodna.

Inace Apivitini proizvodi su poznati i kao veganski proizvodi jer su zasnivani na prirodnim sastojcima.

Iako imaju siroku izbor maski za njegu lica, ja sam za sad probala samo 4 razlicite vrste njihovih maski (i raznorazne druge proizvode preparativne i dekorativne kozmetike). S maskama sam jako zadovoljna, iskreno niti jedna mi nije bila losa, ali ova mi je bila nekako najpogodnija i zgodnija (za upotrebu i skidanje) mom tipu lica i nakon koristenja ove vidim da struktura mog lica izgleda glatkije i elasticnije.

Bez crvenila i ostalih nezeljenih reakcija.

Maska je odlicna, jedna od boljih za mjesoviti / masni tip koze. Koristi ju ponekad i partner koji ima normalan tip koze i njemu takodjer odgovara. Kako djeluje na suhi tip koze, za sad jos ne znam. Ali mogu sa sigurnoscu reci da ako imate slican tip lica kao ja necete se pokajati. Maska cini ono sto i obecava :-D.

Ako zelite detaljniju recenziju proizvoda, slobodno mi piseti. A ako vam se svidjaju vise ovakve mini recenzije, takodjer me obavijestite! 🙂

Mateja

Leave a comment